Продавца рекомендую. Заказывала простынь и наволочку, все выполнено качественно, в срок, размер подошёл идеально
Продавець противна людина. Замовлення бортиків не відповідають фото, як пошиттям так і кольорами набивка бортиків ледь наповнена щей дизайн тканини не той що замовлялось. Гроші беруть половину на перед а там вже як пошиється забрати мусите. Якщо б воно відповідало на стільки грошей питань не було б. Розмовляти відмовляється на повідомлення не відповідає.. Шили як у підвалі. Кому цікаво можу скинути фото порівняти яке мало бути і яке прислали. А мало бути зроблено для маленької дитинки.Чому не пошити як показує фото. Дуже розчарована замовленням. Не рекомендую зовсім. Сходіть на курси спочатку а тоді беріться за таку роботу.
Мои наилучшие рекомендации продавцу! Очень приятная в общении девушка. Постель с защитой пошиты качественно и оперативно! Однозначно буду обращаться к Вам еще и рекомендовать Вас знакомым! Всех Вам благ и удачных сделок.
Заказывала у Натальи подушки-бортики в кроватку. Подушечки очень понравились: качественно пошиты, ткань плотный хлопок, яркие веселые расцветки. Заказ выполнен в срок. Рекомендую!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську